När vi har tacos på fredagar brukar vi göra extra mycket köttfärs.
Sen fryser vi den i små portioner.
Då är det super enkelt att göra snabbpizza!!
Ingredienser till pizzabotten:
2 dl vatten
1 tsk fiberhusk
0,5 dl olja
0,5 tsk salt
glutenfri mix
2 tsk bakpulver
Du gör:
Blanda dom 4 första ingredienserna.
Låt vila en liten stund.
Blanda sedan i bakpulver och mixen till lagom konsistens.
(Ganska lös men ändå så det går att trycka ut den med mjöliga händer)
Grädda i 250 grader i 10 min.
ingredienser till fyllning.
1 glas/burk mild salsa sås
köttfärs med taco krydda
ost
nachos chips
Du gör:
Bred ut salsa såsen på den färdig gräddade botten.
Lägg på chips.
Klicka ut köttfärsen.
Lägg på osten.
Grädda vid 210 grader tills osten har smält.
Servera med lite sallad och gräddfil!!
Martine
Det ser godt ut
SvaraRaderaGlutenfri pizza