ingredienser:
receptet är för ca. 10-11 muffins
2 dl Nutella
(eller något annat chokladpålägg)
2 ägg
0.75 dl socker
1 dl Glutenfritt mjöl
0.5 tsk bakpulver
Du gör:
Sätt ugnen på 180grader.
Du börjar med att hälla i båda äggen i en skål och vispar tillsammans med sockret.
Du behöver inte använda en maskin du behöver bara få ihop ingredienserna.
Sedan kan du sätta Nutellan i mikron för några sekunder så att den blir lite lättare att jobba med.
Tillsätt sedan Nutellan till äggen och blanda ihop.
Sedan kan du hälla i mjölet och bakpulvret i smeten och blanda ihop.
Nu kan du lägga ut några muffinsformar på en plåt och fylla upp dem 75%.
När ugnen är varm kan du sätta in dem i 20 minuter.
När du tagit ut dem så kan du äta dem om du vill.
Men som du säkert ser på bilden så valde jag att klicka i lite Nutella i mitten.
Detta steget är valfritt och jag gjorde det bara med några.
De är lika goda utan!
MARTINE
Kommentarer
Skicka en kommentar