glutenfria kokostoppar |
Nu ska jag visa hur man gör glutenfria kokostoppar.
Dessa är perfekta som lördagsgodis och väldigt kul att ta med sig och bjuda.
Det är jättelätt att göra och sedan kan man dekorera hur man vill.
ingredienser:
250 g riven kokos
50 g smör
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
1,5 dl socker
valfritt
Choklad
hackade mandlar
strössel
Du gör:
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda ägg och socker i en bunke.
Häll sedan i smält smör och vaniljsockret och rör vidare.
Till sist tar du i kokosen och blandar med händerna.
Forma nu kokostopparna i handen och lägg på en plåt.
När ugnen i varm sätter du in dem i 15 minuter tills dem får lite färg.
Ta ut och låt svalna medans du smälter chokladen.
Sedan kan du dekorera som du vill!
FÄRDIG
instagram: @glutenfriabarnbloggen
MARTINE
Kommentarer
Skicka en kommentar