GLUTENFRIA NYTTIGA BANANPANNKAKOR UTAN MJÖL

inlägget innehåller annonslänkar
alt="glutenfria bananpannkakor med frukt och jordnötssmör"
 

Nu ska jag visa hur du gör glutenfria nyttiga bananpannkakor.
Detta är min favoritfrukost just nu och jag äter det hela tiden!
Du kan göra dem på bara några minuter och det blir alltid lika bra.

Jag äter dem tillsammans med massa frukt och jordnötssmör på.

Om du vill göra bara till dig själv så gör du bara halva receptet.
Men jag brukar göra hela och sedan lägger jag dem jag inte äter upp i kylskåpet.
Då kan jag värma upp dem dagen efter.


Receptet blir till ca 2 portioner

ingredienser:

1 banan (helst lite brun)
4 dl glutenfria havregryn
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk
2 ägg
0,5 tsk salt


Du gör:

Häll alla ingredienserna i en skål och mixa med en stavmixer.
Ta lite olja i stekpannan och stek sedan pannkakorna.
Servera med massa frukt och jordnötssmör!
FÄRDIG


Produkter jag använder i receptet:




Kommentarer