Nu ska jag visa hur du gör glutenfria salta jordnötssmör koppar.
Det är nästan som en reeses bara att jordnötssmöret är lite salt istället för sött.
Såå gott och perfekt som lördagsgodis.
Superlätt att göra mjölkfritt, bara se till att den mörka chokladen inte har mjölk i sig.
Du behöver en food processor och muffinsformar för detta receptet
ingredienser:
En påse saltade jordnötter
mörk choklad
Du gör:
Smält halva din mörka choklad och ta en klick i varje muffinsform och sprid ut så att den täcker botten.
Sätt sedan in i kylskåpet.
(Du behöver inte ta upp chokladen på sidorna, det kommer där automatiskt efteråt.)
Häll hela påsen med jordnötter i en food processor och börja mixa.
Mixa helt tills det blir jordnötssmör.
smält sedan resten av chokladen.
Ta ut muffinsformarna igen och lägg en klick med jordnötssmöret i mitten, inte sprid ut det för mycket till kanterna.
Häll sedan choklad över tills den är täckt.
Sätt in i kylskåpet igen.
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar