Inlägget innehåller annonslänkar
glutenfri ugnsbakad bananbröds havre |
Nu ska jag visa hur du gör bananbröd till frukost.
Varför äta vanlig frukost när man kan äta dessert till frukost varje dag!
Detta är en nyttig ugnsbakad havre och ändå smakar den som bananbröd!
Hoppas du testar receptet och skickar en bild till mig på instagram!
instagram: @glutenfriabakbloggen
Jag har också gjort en video som visar hur jag gör
Den finns på instagram:
I detta receptet behöver du en food processor eller en stavmikser.
Jag använder denna:
Detta receptet är för en person
ingredienser:
halv banan
1 dl glutenfri havre
1 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
1 ägg
0,5 msk honung
(Beroende på hur söt bananen är)
Toppings
Mörk choklad, banan och jordnötssmör
Du gör:
Sätt ugnen på 200 grader
Mixa ihop alla ingredienserna i en food processor eller använd en stavmixer.
Häll sedan i en ugnsfast form och sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
Ta ut och toppa med valfria toppings
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar