Detta inlägget innehåller annonslänkar
glutenfri ugnsbakad choklad och banan havre |
Idag ska jag visa hur du gör denna jättegoda ugnsbakade choklad och banan havren.
Detta är en perfekt frukost när man är sötsugen men man fortfarande vill ha något nyttigt.
Smakar som chokladbananbröd och är superenkelt att göra.
Det är som att äta dessert til frukost!
Jag har också gjort en video som visar hur jag gör
Den finns på instagram
I detta receptet behöver du en food processor eller en stavmikser.
Jag använder denna:
Detta receptet är för en person
ingredienser:
1 dl glutenfri havre
2 msk glutenfritt choklad proteinpulver
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
1 dl mjölk
halv banan
valnötter, mörk choklad och jordnötssmör för toppings
Du gör:
Sätt ugnen på 200 grader, under och övervärme.
Ta alla ingredienserna i en food processor och mixa.
(eller använd en stavmixer)
Häll smeten i en ugnsfast form och grädda i ca 20 minuter.
Ta ut och ta på valfria toppings
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar