Inlägget innehåller annonslänkar
ugnsbakad choklad och jordnötssmör havre |
Nu ska jag visa hur du gör denna choklad och jordnötssmör havren till frukost.
Den smakar precis som en kaka!!
I detta receptet finns det inte banan i kakan, eftersom jag vet att det är många som vill ha alternativ utan banan.
Under denna frukostveckan har jag valt att göra recept både med och utan proteinpulver eftersom jag vill att alla ska kunna testa ett recept, även fast de inte har proteinpulver hemma.
Detta är ett av recepten som du inte behöver proteinpulver.
Hoppas du testar receptet och skickar en bild till mig på instagram!
instagram: @glutenfriabakbloggen
Jag har också gjort en video som visar hur jag gör
Den finns på instagram:
I detta receptet behöver du en food processor eller en stavmikser.
Jag använder denna:
Detta receptet är för en person
ingredienser:
1 dl glutenfri havre
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 msk honung
0,5 dl mjölk
1 ägg
1 msk jordnötssmör
Valfria toppings
Du gör:
Sätt ugnen på 200 grader
Mixa ihop alla ingredienserna förutom jordnötssmöret.
Häll i en ugnsfast form och lägg sedan en klick med jordnötssmör i mitten.
Sätt in i ugnen i 20 minuter.
Ta ut och ta på valfria toppings.
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar