Inlägget innehåller annonslänkar
kanelbulle havre |
Nu ska jag visa hur du gör glutenfri ugnsbakad kanelbullehavre!
Smakar sååå gott och är perfekt för frukost!
Jag har också gjort en video som visar hur jag gör
Den finns på instagram
I detta receptet behöver du en food processor eller en stavmikser.
Jag använder denna:
Detta receptet är för en person
ingredienser:
1 dl glutenfri havre
1 tsk bakpulver
0,75 dl mjölk
1 ägg
1 msk honung
ca. 0,5 tsk kanel
Kanelsnurr
1 msk glutenfritt vaniljproteinpulver
0,5 tsk kanel
skvätt mjölk
Glasyr
Yoghurt eller mjölk
1 msk vaniljproteinpulver
Du gör
Sätt ugnen på 200 grader
Ta först alla ingredienserna för havsbottnen och mixa ihop i en foodprocessor eller med stavmixer.
Häll sedan smeten i en ugnsfast form.
Blanda ihop kanelfyllet och gör så en snurr på kakan med plastpåse du har klippt ett litet hål i..
Om du inte orkar det kan du också blanda i lite mer mjölk och bara göra ett mönster med skeden.
Ta in i ugnen och grädda i 20 minuter.
Gör glasyren genom att blanda ihop proteinpulvret med yoghurt eller mjölk, jag gillar mjölk mest.
När den bakade havren är färdig tar du ut den från ugnen och tar på glasyren.
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar