Nu ska jag visa hur du gör glutenfria nyttiga bounty bitar.
ingredienser:
kokoslager
100 g riven kokos
25 g kokosolja
1 msk socker
1 ägg
chokladlager
80 g mörk choklad
20 g kokosolja
toppa med hackade nötter och havssalt
Du gör:
Sätt ugnen på 180 grader
Blanda ihop ingredienserna för kokoslagret.
Pressa ned i en form som är 15x15 cm eller pressa ut på ett bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen i 10 minuter
Smält ihop chokladen med kokosoljan och ta fram dina toppings.
Ta ut från ugnen, häll på chokladen och ta på toppings.
Låt svalna och sätt sedan in i kylskåpet.
Skär upp i små rutor
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar