Glutenfria cookie dough koppar

glutenfria cookie dough koppar

 Nu ska jag visa hur du gör glutenfria cookie dough koppar.
Supergott och perfekt lördagsgodis!
Du behöver ingen ugn och du kan lätt slänga ihop degen.

ingredienser:

50 g rumstempererat smör
0,5 dl brunt socker
2,5 msk socker
2 msk mjölk
ca. 3-4 dl glutenfritt mjöl
ca.200 g mörk choklad

Du gör:

Smält 130 g av chokladen och häll en tesked choklad i varje muffinsform.
Täck bara bottnen av muffinsformen och sätt i kylskåpet.
Vispa ihop smöret med sockren i ca 2-3 minuter.
Tillsätt mjölken och vispa igen.
Hacka upp 70 g av chokladen och häll i.
Ta sedan i lite mjöl i taget medans du vispar tills den blir smulig.
Börja då att använda händerna.
Stoppa att ta i mjöl när du får den perfekta konsistensen där du kan forma dem till små plättar som är lite mindre än bottnen på muffinsformen.
Lägg sedan en cookie dough bit I varje muffinsform och häll smält choklad över.
Sätt in i kylskåpet tills chokladen har stelnat
FÄRDIG

Följ mig gärna på sociala medier<3

Pinterest: glutenfriabakbloggen 

Kommentarer