glutenfria cookie dough koppar |
Nu ska jag visa hur du gör glutenfria cookie dough koppar.
Supergott och perfekt lördagsgodis!
Du behöver ingen ugn och du kan lätt slänga ihop degen.
ingredienser:
50 g rumstempererat smör
0,5 dl brunt socker
2,5 msk socker
2 msk mjölk
ca. 3-4 dl glutenfritt mjöl
ca.200 g mörk choklad
Du gör:
Smält 130 g av chokladen och häll en tesked choklad i varje muffinsform.
Täck bara bottnen av muffinsformen och sätt i kylskåpet.
Vispa ihop smöret med sockren i ca 2-3 minuter.
Tillsätt mjölken och vispa igen.
Hacka upp 70 g av chokladen och häll i.
Ta sedan i lite mjöl i taget medans du vispar tills den blir smulig.
Börja då att använda händerna.
Stoppa att ta i mjöl när du får den perfekta konsistensen där du kan forma dem till små plättar som är lite mindre än bottnen på muffinsformen.
Lägg sedan en cookie dough bit I varje muffinsform och häll smält choklad över.
Sätt in i kylskåpet tills chokladen har stelnat
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar