Reeses |
Nu ska jag visa hur du gör egna glutenfria hemmalagade reeses.
Superlätta att laga och perfekta godiset.
I detta receptet behöver du inte följa måtten för ingredienserna.
Anledningen till detta är att alla jordnötssmör har olik konsistens, så därför är det lättare att använda ingredienserna tills du får rätta konsistensen istället.
Smaken kommer inte förändra sig mycket.
ingredienser:
glutenfri mjölkchoklad
(ca. 200g)
jordnötssmör
(ca 70 g)
florsocker
(ca. 30 g)
Du gör:
Sätt ut muffinsformar på en plåt/skärbräda som får plats i kylskåpet.
Smält hälften av chokladen och täck bottnen av muffinsformarna.
Sätt in i kylskåpet.
Ta jordnötssmör i en skål och värm i ca 15-20 sekunder i mikron.
Börja ta i florsocker medans du blandar tills du får en konsistens där du kan rulla en boll med händerna.
Rulla sedan en boll och tryck ner dem i muffinsformarna, men inte helt ut i kanterna.
Smält resten av chokladen och häll över.
Sätt in i kylskåpet tills chokladen har stelnat.
FÄRDIG
Kommentarer
Skicka en kommentar